Krachttraining voor vrouwen

Waarom laten wij al onze vrouwelijke sporters krachttraining doen?  Met krachttraining kun je het lichaam vorm geven. Door krachttraining verbrand je meer vet, omdat je meer spieren opbouwt. Hoe meer spieren je hebt, hoe meer energie je nodig hebt. Hierdoor zal je dus over de gehele dag meer verbranden. 

Wat we dan vaak te horen krijgen van vrouwen 'ik wil niet te gespierd worden'. Wees niet bang vrouwen hebben een andere hormoon verdeling, waardoor het proces spieren op bouwen stukken langzamer gaat dan bij mannen.

Onze krachtprogramma's voor vrouwen zijn afgestemd op hun doelen. Vaak zijn dit doelen als rondere billen en strakkere benen of een plattere buik. Daarom bestaan de schema's vaak uit oefeningen voor billen, benen en buik. Waardoor we mooie vormen in hun lichaam kunnen brengen. Door een gericht schema op uw doel te gebruiken hoeft u dus niet bang te zijn voor ongewenste spiermassa op delen wat u niet wilt. Wanneer er resultaat wordt gezien, krijgen de sporters bijna altijd een flinke boost zelfvertrouwen, wat iedereen wel wil.
Natuurlijk om dit te bereiken is het ook belangrijk om een goed voedingspatroon aan te houden wat hierop is aangepast.