De juiste sportschool vinden

Ken jij mensen die sporten in de sportschool waar jij je wil inschrijven?
Vraag wat ze van de sportschool vinden de goede punten en slechte  punten.

Denk goed na wat je nodig hebt in een sportschool om jouw doel te kunnen bereiken.

Wil je graag dat ze de nieuwste appratuur hebben of vind je juiste begeleiding belangrijker?
Houd je van een sportschool waar iedereen voor zich zelf komt, of toch liever een sociale sportschool waar mensen elkaar helpen?

Ga na bij jezelf of jij iemand bent die altijd zichzelf kan motiveren en zelf weet wat die moet doen. Ben je bereidt alles zelf op te zoeken en zelf uit te proberen.  Of wil je toch liever personeel in een sportschool hebben die jou  echt mag helpen  en niet alleen helpt als je het vraagt.

Maak daarom niet gelijk de overweging om bij de goedkoopste sportschool te gaan sporten,
liever iets meer betalen waardoor je wel de juiste hulp en motivatie hebt dan dat je straks voor een jaar vast zit aan een contract  in een sportschool waar je na 2 maanden geen motivatie meer hebt omdat je alles alleen moet doen.

Uiteindelijk gaat het erom dat je je doel gaat behalen. Investeer hier dan ook in.
Dit is het zelfde als dat je op vakantie gaat met de fiets of met de auto. Op de fiets duurt het heel lang niet wetende of je het wel gaat volhouden. En met de auto weet je dat het even duurt maar wel aankomt.

In een budget sportschool kan je prima trainen maar daar leer je niet trainen. In een goede sportschool  vindt de eigenaar en het personeel het belangrijk dat iedereen goed traint. En daar leer je trainen!

 

Wees dus eerlijk tegen jezelf. Houd jij het niet vol om jezelf een jaar lang te motiveren om te blijven sporten en weet je niet goed wat je moet doen om jouw doel te behalen.
Zoek dan naar een sportschool waar ze jou willen leren trainen!