Dance Fit

Class

Welkom bij Compound Gym’s Dance Fit-les van Patrick in Muziekwijk!

Als je op zoek bent naar een leuke en energieke manier om fit te worden, dan is Dance Fit de perfecte keuze voor jou. Tijdens deze les zul je dansen op de nieuwste hits, terwijl je tegelijkertijd aan je conditie werkt en calorieën verbrandt.

Onze instructeur Patrick is een gepassioneerde danser en personal trainer die zijn liefde voor dansen combineert met zijn expertise in fitness om een unieke workout-ervaring te creëren. Hij zal je begeleiden door middel van eenvoudig te volgen choreografieën, zodat je kunt genieten van de muziek en je je helemaal kunt laten gaan.

Of je nu een beginnende of ervaren danser bent, deze les is geschikt voor alle niveaus. Onze studio in Muziekwijk biedt een ruime en comfortabele ruimte waar je je helemaal kunt laten gaan en jezelf kunt uitdagen. Onze Dance Fit-les is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en een leuke en gezonde hobby te ontwikkelen.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Compound Gym en doe mee met onze Dance Fit-les van Patrick in Muziekwijk. Schrijf je nu in en ontdek hoe leuk en bevredigend het kan zijn om fit te worden terwijl je danst op de nieuwste beats. We zien je graag in de les!

De les start elke vrijdag om 18:30

 

Call Now Button