Persoonlijke aandacht is een begrip bij Compound

Wij helpen mensen van 20 jaar tot 80 jaar oud met ons unieke fitnessbegeleidingsconcept. Behaal sneller resultaat op het gebied van gewichtsverlies, spiermassa opbouwen en meer energie. Wij voorkomen blessures en zullen je motiveren tijdens je trainingen. Compound is de sportschool voor als je niet weet waar je moet beginnen in de sportschool, maar toch optimaal wilt trainen voor resultaat. Ook zijn er trainers en topsporters bij Compound dankzij onze ervaren en opgeleide trainers.

Door onze begeleidingsmethode behalen wij meer resultaten op het gebied van gewichtsverlies, spiermassa opbouwen en conditie opbouwen dan reguliere sportscholen.

Als je bij ons sport, merk je al snel dat je je thuis voelt. Bij ons staat een goede sfeer hoog in het vaandel. Dit zorgt ervoor dat mensen die het moeilijk vinden om vaker dan één keer per week te sporten, toch vaker komen sporten.

Ben je op zoek naar een fitnesscentrum met begeleiding, goede sfeer en opgeleide trainers? Bij Compound staan we echt voor je klaar!

personal training
MG 7859
personal training almere

Ontdek de voordelen van trainen met de beste apparatuur bij Compound Gym voor maximale resultaten

Bij Compound Gym beschikken we over speciale machines die niet in elke sportschool te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan de belt squat, hip thrust machine, Hack squat, supported t-bar row, airbikes, Ski erg, Keiser functional trainer, flywheel en nog veel meer. Onze deskundige trainers zijn er om je te begeleiden tijdens je training en je te helpen bij het bereiken van je doelen.

BETAALBAAR SPORTEN MET EEN COACH

``Daag jezelf uit met de maandelijkse COMPOUND CHALLENGE bij Compound Gym``

Bij Compound Gym dagen we onze leden elke maand uit om deel te nemen aan onze COMPOUND MAAND CHALLENGE, waarbij elke maand in het teken staat van een andere uitdaging. We moedigen onze leden aan om het uiterste uit zichzelf te halen en hun grenzen te verleggen. Bij Compound Gym vind je een scorebord dat je kan motiveren om een stapje extra te zetten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het creëren van een competitie-element mensen aanspoort om beter hun best te doen, wat vervolgens leidt tot betere resultaten.

Kom langs en doe mee met onze maandelijkse uitdagingen bij Compound Gym!

Call Now Button