Persoonlijke aandacht is een begrip bij Compound

Wij helpen van 20 jaar tot 80 jaar oud met onze unieke fitness begeleiding concept.
Behaal sneller resultaat op het gebied van gewicht verliezen, spiermassa op bouwen en meer energie. Wij voorkomen je van blessures en zullen je motiveren tijdens je trainingen. Compound is de sportschool voor als je niet weet waar je moet beginnen in de sportschool maar toch optimaal wilt trainen voor resultaat. Ook trainer en topsporters bij Compound door onze ervaren/opgeleide trainers.

Door ons begeleiding methode behalen wij meer resultaten op het gebied van gewicht verliezen, spiermassa op bouwen en conditie opbouwen dan regulieren sportscholen.

Als je bij ons sport merk je al snel dat je thuis voelt. Bij ons staat een goede sfeer heel hoog, dit zorgt ervoor dat mensen die het moeilijk vinden om vaker in de week te sporten toch meer dan 1x per week komen sporten.

Ben je opzoek naar een fitness centrum met begeleiding, goede sfeer en trainers die opgeleid zijn.

Bij Compound staan wij echt voor je klaar!

personal training
MG 7859
personal training almere

Bij compound gym beschikken wij over de beste apparatuur
om resultaat te behalen

Wij beschikken over speciale machines die je niet in elke sportschool hebt zoals: belt squat, hipthrust machine, Hack squat , supported t-bar row, airbikes, Ski erg, Keiser functional trainer, flywheel en nog veel meer.

Onze opgeleide trainers staan klaar om je door je training heen te begeleiden.

BETAALBAAR SPORTEN MET EEN COACH

COMPOUND MAAND CHALLENGE

Elke maand zullen wij onze leden uitdagen om deel te nemen aan onze COMPOUND MAAND CHALLENGE. Elke maand staat in een ander teken en dagen wij onze leden uit om het uiterste uit hun zelf te halen.

Bij compound gym hangt een score bord wat je kan motiveren om een stapje extra te doen.
Het is wetenschappelijk bewezen dat als je er een wedstrijd van maakt mensen beter hun best doen. Wat weer resulteert op meer resultaten.

Kom lang en doe mee met onze maand CHALLENGE

Call Now Button