Persoonlijke aandacht voor iedereen

Kom nu trainen bij de gezelligste sportschool van Almere. Een laag drempelige sportschool voor jong en oud, beginners en topsporters. Voor elk doel hebben wij een training en voor iedereen persoonlijke aandacht.

Ook voor revalidatie hebben wij programma’s die we opstellen in samenwerking met een topsportfysiotherapeut (Topvormfysio). Dus of je nu 2 of 20 kilo kwijt wilt raken, strakker wilt worden, gespierder, sterker of gewoon aan je conditie wilt werken, kom dan langs voor een gratis proefles.

personal training
MG 7859
fitness training

COMPOUND MAAND CHALLENGE

Elke maand zullen wij onze leden uitdagen om deel te nemen aan onze COMPOUND MAAND CHALLENGE. Elke maand staat in een ander teken en dagen wij onze leden uit om het uiterste uit hun zelf te halen.

In onze functionele fitness ruimte staat apparatuur om resultaat te behalen. Onze machines zijn van panatta, Matrix, Lifefitness,Wattbike en Keiser.
Ook hebben wij hebben cardio en kracht ruimte bij Compound Gym.

Compound is een sportschool waar het gaat om functioneel trainen, om je doelstelling te behalen.

SPORTEN MET EEN COACH VOOR €39,95 PER MAAND

Compound Coaching

Wij gaan verder dan alleen fitness. Maak kennis met Mindset coaching. Ben jij klaar om een stap verder te gaan, wil jij nu echt je sportieve doelstelling behalen?
Start dan met Mindset coaching.

Mail naar info@compoundgym.nl voor de mogelijkheden

vetpercentage meten
Call Now Button