Persoonlijke aandacht is een begrip bij Compound

Wij helpen mensen van 20 jaar tot 80 jaar oud met ons unieke fitnessbegeleidingsconcept. Behaal sneller resultaat op het gebied van gewichtsverlies, spiermassa opbouwen en meer energie. Wij voorkomen blessures en zullen je motiveren tijdens je trainingen. Compound is de sportschool voor als je niet weet waar je moet beginnen in de sportschool, maar toch optimaal wilt trainen voor resultaat. Ook zijn er trainers en topsporters bij Compound dankzij onze ervaren en opgeleide trainers.

Door onze begeleidingsmethode behalen wij meer resultaten op het gebied van gewichtsverlies, spiermassa opbouwen en conditie opbouwen dan reguliere sportscholen.

Als je bij ons sport, merk je al snel dat je je thuis voelt. Bij ons staat een goede sfeer hoog in het vaandel. Dit zorgt ervoor dat mensen die het moeilijk vinden om vaker dan één keer per week te sporten, toch vaker komen sporten.

Ben je op zoek naar een fitnesscentrum met begeleiding, goede sfeer en opgeleide trainers? Bij Compound staan we echt voor je klaar!

IMG 0014
sporten almere
IMG 0019

Ontdek de voordelen van trainen met de beste apparatuur bij Compound Gym voor maximale resultaten

j Compound Gym zijn we enorm trots op ons uitgebreide aanbod aan Panatta apparatuur, dat niets minder dan topkwaliteit vertegenwoordigt. Daarnaast beschikken we over een divers scala aan speciale machines die je niet in elke sportschool tegenkomt. Denk hierbij aan de Belt Squat, Hip Thrust Machine, Hack Squat, Seal Row, Plate Loaded Fly, Jammer Supported T-Bar Row, Airbikes, Ski Erg, Keiser Functional Trainer, Watt Bike en nog veel meer.

Onze deskundige trainers staan klaar om je te begeleiden tijdens je training en je te ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Sport met begeleiding in de beste gym van Almere

``Daag jezelf uit met de maandelijkse COMPOUND CHALLENGE bij Compound Gym``

Bij Compound Gym dagen we onze leden elke maand uit om deel te nemen aan onze COMPOUND MAAND CHALLENGE, waarbij elke maand in het teken staat van een andere uitdaging. We moedigen onze leden aan om het uiterste uit zichzelf te halen en hun grenzen te verleggen. Bij Compound Gym vind je een scorebord dat je kan motiveren om een stapje extra te zetten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het creëren van een competitie-element mensen aanspoort om beter hun best te doen, wat vervolgens leidt tot betere resultaten.

Kom langs en doe mee met onze maandelijkse uitdagingen bij Compound Gym!

Call Now Button