Personal training

Bij Compound Gym streven we naar meer dan alleen fysieke fitheid - we omarmen een holistische benadering van persoonlijke groei. Onze toewijding aan kwaliteit, top-notch apparatuur en gepassioneerde trainers maakt ons uniek.
Premium Apparatuur, Premium Resultaten
Bij Compound Gym maken we geen compromissen als het gaat om kwaliteit. Onze ultramoderne apparatuur, zorgvuldig geselecteerd uit de beste op de markt, staat garant voor efficiënte en effectieve trainingssessies. We zorgen ervoor dat elke stap van jouw fitnessreis wordt ondersteund door de meest geavanceerde tools.

Kwaliteit in Personal Training
Onze trainers zijn niet alleen gecertificeerd en ervaren, maar ze zijn ook toegewijd aan jouw succes. We geloven sterk in de kracht van personal training, waar elke sessie is ontworpen om jouw specifieke doelen aan te pakken. Onze trainers investeren in jouw vooruitgang en passen hun kennis toe om een op maat gemaakt programma te creëren dat bij jouw behoeften past.

Ons Toegewijde Team
Bij Compound Gym hebben we een team van trainers die niet alleen experts zijn in hun vak, maar ook een diepe passie hebben voor het helpen van anderen. We geloven dat een ondersteunende gemeenschap de sleutel is tot succes. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde atleet, ons team staat klaar om jou te begeleiden op jouw pad naar succes.

personal trainer

Personal training

Elke week personal training in onze privé gym of in de sportschool.
Je krijgt coaching van een deskundig ervaren personal trainer.
Wij werken met Perfomance coaches, dit gaat verder dan alleen training. Wij begeleiden u op het bied van Mindset, Bewegen, Voeding en Slaap

compound lunch

Voedingsbegeleiding

Voedingsschema op maat en de juiste begeleiding daarbij. We houden rekening met jouw doelen, huidige eetpatroon, lichaamssamenstelling en mogelijkheden. Met onze Inbody lichaamsanalyse kunnen wij precies waar u aan moet verbeteren

Begeleiding compound

Onbeperkt sporten

Bij Personal training bij Compound gym kan je bij  onbeperkt sporten in onze gym met de beste machines op fitness gebied. Dat is een groot voordeel tegenover personal training studio’s  inclusief alle groepslessen en faciliteiten o.a. kleedruimte.

Duo personal training

Wil jij voordelig personal training? Dat kan nu met ze tweeën!

Het is bewezen dat je samen met een gemotiveerde buddy sneller resultaat haalt.

Vraag een gratis intake aan door hier te klikken.

Sportschool Almere Compound Gym 2

Call Now Button