Fysiotherapie

Welkom bij Fysiotherapie Compound, waar passie en expertise samenkomen onder de bekwame begeleiding van Stan Limburg. Als fysiotherapeut en docent bij NL-Actief heeft Stan zich gewijd aan het vak en heeft hij zijn sporen verdiend in Utrecht, waar hij zijn opleiding tot fysiotherapeut afrondde. Met een uitgebreide ervaring in (top)sport en revalidatietrajecten is Stan toegewijd aan het bevorderen van het menselijk bewegen en het optimaliseren van de gezondheid van zijn patiënten.

Fysiotherapie is voor Stan Limburg meer dan alleen een beroep; het is een roeping. Zijn visie op dit prachtige vak is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven door het aanpakken van klachten en het herstellen van het natuurlijke bewegingsvermogen. Wat Stan onderscheidt, is zijn toewijding aan het begrijpen van de specifieke klachten van elke patiënt en het bieden van op maat gemaakte behandelplannen die niet alleen effectief zijn, maar ook begrijpelijk voor de patiënt.

Als docent hecht Stan Limburg veel waarde aan educatie en voorlichting. Hij gelooft dat een goed geïnformeerde patiënt beter in staat is om actief deel te nemen aan zijn of haar herstelproces. Bij Fysiotherapie Compound wordt daarom extra aandacht besteed aan het delen van kennis en het uitleggen van de aard van de klachten en de gekozen behandelingen.

Bij VitalFysio, onderdeel van Fysiotherapie Compound, staat het welzijn van de patiënt centraal. Hier vind je niet alleen professionele zorg, maar ook een persoonlijke benadering die is afgestemd op jouw individuele behoeften. Stan Limburg en het team van trainers bij Compound Gym werken samen om een holistische aanpak te bieden, waarbij fysiotherapie naadloos integreert met fitness en welzijn.

Wil je een afspraak maken en werken aan een gezonder, beweeglijker leven? Geef eenvoudigweg aan de trainers van Compound Gym door dat je een afspraak met Stan Limburg wilt, en zij zullen contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Ontdek de kracht van persoonlijke aandacht en professionele begeleiding bij Fysiotherapie Compound, waar Stan Limburg met passie werkt aan jouw welzijn en bewegingsvrijheid.

 

foto entree 2

fysiotherapie almere exper

Call Now Button