Waarom zijn wij begonnen met Compound Nutrition ?

30 april 2021
Waarom zijn wij begonnen met Compound Nutrition ?
Waarom zijn wij begonnen met Compound Nutrition ?
Tegenwoordig is er veel aanbod in de supplementen handel.
Maar waarom durven wij het aan om toch nu te beginnen?
Wij hebben na vele jaar ervaring met onze sportschool en personal training studio de juiste kennis en ervaring om te weten waar de behoefte ligt.
Het verhaal hoe wij begonnen zijn.
10 jaar geleden gaven wij elke maand  te veel geld uit aan supplementen omdat wij geloofde in wat fitness gasten zeiden. Er was niet veel bekend op internet over supplementen we hadden alleen bodybuild forums en bodybuild blaadjes.
Na vele jaren fanatiek kopen en gebruiken van alle supplementen kregen wij sponsors en kwamen met mensen in contact die hoger in deze wereld zaten .alleen on brak het vaak en kennis en was het meer de marketing die zorgde dat alles verkocht werd.
Na een aantal jaar kwam je er achter dat meer dan de helft niet werkte en puur was  om geld te verdienen.
Daarom startte wij onze eigen lijn met alleen bewezen supplementen die daadwerkelijk werken alleen de basics wat iedereen kan betalen.
Ook kochten we vroeger altijd veel te grote zakken omdat het dan goedkoper was maar na 2 weken was je de smaak zat. Dus daarom kiezen wij nu voor kleinere potten dat je sneller de smaak kan afwisselen en neemt minder ruimte in beslag.  Al onze  producten die wij aan bieden bevatten ingrediënten die puur zijn en geen toevoegde ingrediënten omdat ze mooi op het lijstje staan.
Bij ons weet je dus dat het werkt en heb je een betaalbare prijs voor mooi uitziende potten!
Wij maken kwaliteit supplementen. Ben jij klaar om een stap verder te gaan, wil jij dichterbij bij jouw sportieve doelstelling komen?
Start dan vandaag!Creatine set banaan
Call Now Button